Administrator

Vacamania ico-vefified-1

Member Since Jan 2020


  • Vendor
  • 51 reviews

Verifications

  • success Phone
  • success Identity Card
  • success Company Licence

Reviews from guests

Showing 1 - 10 of 51 total
razif rizman

razif rizman

27/02/2020 10:35

lebih murah

mujur beli kat sini. murah la dari beli kt kaunter dorang
Hamizah Hamzah

Hamizah Hamzah

26/02/2020 17:40

Layanan baik!

Biasanya, kalau pergi pakej ni, travel agent lepas tangan je. Tapi ni baguss, nampak lah yang dia amek berat kat customer dia. Recommend sangat!
Bella Husna

Bella Husna

26/02/2020 17:30

MakCik Gathering

Bawak satu kampung oi pergi sini, kumpul duit tiap tiap bulan. Harga pon sangat mampu. Mak cik makcik je le yang ramai nak join. Hhahhaa...
Jibrail Jamain

Jibrail Jamain

26/02/2020 17:27

Lawatan sekolah pon sesuai!

Itenari dia okey sangat kalau nak buat lawatan. Harga berbaloi dah service dorang cepat!
Rose Maria

Rose Maria

26/02/2020 17:23

Pakej Berbaloi

Pakej berbaloi dengan harga, ni paling murah yang aku jumpa. Korang cepat cepatlah booking! Ni tak tipu pnyer..
Rina Aminah

Rina Aminah

26/02/2020 17:21

Bawak family Boh

Tak menyesal aku bawak family ke sini. Dapat pakej yang murah bagi aku! Korang boleh try.
Husna Nabilah

Husna Nabilah

26/02/2020 17:19

Honeymoon pon best!

Pakej dia bagi aku Okey dan sangat suggest kalau korang plan nak p honeymoon!
Juriah Mohd

Juriah Mohd

26/02/2020 17:17

Pelajar semua puas hati

Naseb baik aku suggest pakej ni dekat Pensyarah aku. Semuanya aku dan kami semua puas hati!
Hasan Halim

Hasan Halim

26/02/2020 17:14

Buat Reunion BEST!

Buat reunion dekat sini okeyh beb! Harga berbaloi dengan pakej yang dia bagi. Trusted!
Amalina zamanhuri

Amalina zamanhuri

26/02/2020 17:14

Anak2 suka!

Anak2 akak suka sangat pergi sini. Setiap kali cuti mesti dorang ajak pergi tengok burung besar lagi. Langkawi kan ada replika burung helang tu, sebab tu dorang panggil burung besar. In shaa Allah akan repeat untuk pergi lagi
Showing 1 - 10 of 51 total
Messages {{unread_count}}
Chat with: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

You: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}