Perkara Penting Wajib Tahu Sebelum Melancong

Kepada NEWBIES yang baru nak travel, korang kena take note benda penting ini sebelum ke luar negara ✌️

Read More

Tips Pertama Kali Ke Luar Negara

Kepada sesiapa yang baru planning nak pergi melancong pertama kali ke luar negara, Ini adalah tips yang boleh anda ikut ✌️ Enjoy your vacation 😎

Read More

7 Cara Lindungi Beg ‘Check In’ Dan Barang Anda Dari Hilang Di Airport

KAKI TRAVEL kena alert dengan posting ini ❗️❗️❗️ Selalu mesti akan ada kes beg hilang ataupun barang hilang bila korang check in di airport kan? Admin nak share 7 Cara lindungi beg ‘check in’ dan barang anda dari hilang di airport 😏

Read More

9 Tempat Menarik DI Dunia Tak Pernah Dengar Tapi Wajib Pergi

9 Tempat menarik di dunia yang korang tak pernah dengar tapi korang kena pergi 🧐 Nama tempat tempat dia agak pelik sedikit kan 😁 tapi kalau korang google tempat dia memang PERGHHH!!! Cantik gilerrr 😍

Read More

10 Pakaian Wajib Bawa Ketika Melancong

Posting ni khas buat wanita diluar sana yang kalau pergi travel mesti pening kepala nak bawa pakaian apa je kan? 😁 Dah ada tips ni pandai pandai lah simpan ye 😉

Read More

PARTNERSHIPS

Travel Agency

TOS Partner

GET EXCLUSIVE DEALS

Vacamania

Vacamania

Blog

Active 1 hour ago